ЛСЕ - ЖІНОЧИЙ ПОРТРЕТ 

Псевдоніми: Менеджер, Адміністратор, Холмс, Штірліц.  

 АДМІНІСТРАТОР - Логіко-сенсорний екстраверт (опис Любові Бескової)

Дівчата цього типу помітні, представницькі, красиві. Впадає в око ґрунтовність і хороша постава. Вони мають міцне, добре оформлене тіло, потреби якого вони чудово відчувають. Вони стежать за собою, підтримуючи організм здоровим та своєчасно забезпечуючи йому необхідний догляд. Вони також професійно підходять до свого зовнішнього вигляду: майстерно фарбуються, акуратно укладають волосся, вміло підбирають одяг, віддаючи перевагу якісному і дорогому. Не забувають і аксесуари, що завжди виглядають престижно.

Ці жінки ніколи не здаються смішними. Тримаються спокійно, впевнено, з гідністю. Сидять зручно, стоять зібрано, мають хорошу координацію рухів. Руки та ноги ніколи не розлітаються у них у різні боки, і вони не натикаються на меблі.

ЛСЕ активні, дуже діяльні і, можна сказати, невтомні. Це пов'язано з тим, що вони завжди чудово уявляють характер і обсяг роботи, знають, як її краще організувати. Вони вміють розподілити фізичне та розумове навантаження, знають, коли настав час відпочивати, ніколи не впрацьовуються до напівпритомного стану.

У дитинстві це зібрані, слухняні дівчатка, вони знають свої обов'язки та відрізняються упорядкованістю та завзятістю у досягненні мети. У них вольовий характер, їм не властива лінь, і батьки цілком можуть покластися на них, якщо їм раптом знадобиться реальна допомога по господарству або з молодшими дітьми.
Навчання не представляє для них особливих труднощів, тому що вони ставляться до неї відповідально. Навіть маленькі дівчатка цього типу – втілення акуратності та порядку, зошити у них оформлені правильно, завдання виконуються вчасно. Вони однаково добре встигають як з гуманітарних, так і з точних та природничих наук. Перевага надається одному з напрямків відповідно до нахилів та обдарованості в тій чи іншій області.

Часто займаються спортом чи танцями, досягаючи добрих результатів. Приємне фізичне навантаження приносить їм задоволення.

При всьому своєму серйозному та відповідальному ставленні до життя Адміністраторка зовсім не нудна колючка. Вона добре володіє своїми емоціями, особливо в перші моменти спілкування, усміхнена і привітна. Вона завжди охоче підтримує компанію, сміється у відповідь на ваші жарти, і це робить контакт із нею дуже приємним.

Познайомившись із дівчиною цього типу, варто продемонструвати їй своє гарне ставлення. Крутизна не дуже цікавить її в мужчині – гроші і становище в суспільстві вона неминуче здобуде собі сама. А ось тонкість партнера, його увага до її внутрішнього світу, делікатність у зверненні вона оцінить за найвищим балом.

Вдома представниці цього типу – одні з найкращих господинь. Домашні можуть розраховувати на бездоганний смак ЛСЕ, завдяки якому вона може зробити затишною, красивою та зручною для життя будь-яку оселю. Творчо і майстерно вона створює гармонійний інтер'єр, де кожна річ знаходиться на своєму місці, немає нічого зайвого, всі предмети підібрані за кольором, фактурою, розмірами. Тут нічого не розкидано, немає недофарбованих плінтусів, непідшитих штор, підвіконь, що облупилися. Одним словом, у її будинку приємно перебувати.

Крім цього Адміністраторка – чудова кулінарка. Вона вибирає найякісніші продукти, готує дуже різноманітно та смачно, ніколи не роблячи з цього помпезності та не ставлячи собі це у заслугу. Все робиться просто і природно, швидко і смачно, в найкоротші терміни, після роботи. Недільні ж обіди або звані вечері завжди супроводжуються незвичайними сюрпризами на столі і є справжнім святом смаку.

Діти у жінок цього типу, завдяки їхнім старанням та працьовитості, завжди вмиті, ситі та добре одягнені. Вона також простежить за тим, щоб дитина добре навчалася. І в той же час жінки цього типу схильні до гіперопіки, погано відчувають, коли потрібно надати дитині певну свободу та самостійність. Вони занадто сильно опікуються як чоловіком, так і дітьми. І якщо чоловікові це не надто може зашкодити і навіть приємно, то діти за такого підходу можуть вирости несамостійними та розпещеними. У якийсь момент ЛСЕ має зрозуміти, що настав час зупинитися.

Однак саме час – її слабке місце, тому етапи розвитку дитини, настання дорослості, а також інші сюжети, пов'язані з часом, їй погано видно. Тільки завдяки організованості та чіткості їй вдається компенсувати свої провали в цій галузі і те, якщо йдеться про зовсім прості речі, наприклад, про прагнення не спізнюватися.
Сім’я представляє для жінок цього типу особливу, дуже важливу цінність. І якщо через 10-12 років з'ясувалося, що з першим чоловіком у неї не все складається добре, Адміністраторка, як правило, виходить заміж ще раз.

Якщо хтось подумав, що ця жінка – мила хазяйка, готова сидіти вдома і клопотати навколо плити, то він погано уявляє собі тип ЛСЕ, хай навіть у його жіночому виконанні. Жінка ЛСЕ нітрохи не менш успішна, ніж будь-який чоловік того ж типу. Це надійний співробітник, відповідальний та виконавчий. Вона – професіонал високого класу і, як правило, робить чудову кар'єру, при тому, що її родинне життя при цьому ніколи не буває покинуте або погано підтримане. Одним словом, якщо серед ваших співробітників є жінка ЛСЕ, можете спати спокійно і довірити їй будь-які важливі функції, які тільки вважаєте за можливе доручити їй. Вона з усім на світі впорається.

Жінки цього успішно працюють у різних областях, і їхня творча самореалізація може відбуватися у тих же сферах діяльності, що і в мужчин.

Джерело - www.terra-socionika.ru