Типосинтез - вступне заняття

ВСТУПНЕ ЗАНЯТТЯ з циклу семінарів з ТИПОСИНТЕЗУ.

Подія у Фейсбук - www.facebook.com/events/2011826869037875

ТИПОСИНТЕЗце напрямок цілісної психології, який допомагає людині розвиватися, ставати ефективнішою та щасливішою, використовуючи знання про свій психологічний тип. Типосинтез базується на типології Юнга, еннеаграмі, коучингу, класичній психології та духовній психології.

01.ВСТУПНЕ ЗАНЯТТЯ: Базові психічні функції. Екстравертна та інтровертна установки психіки. Типологія Юнга. Принципи психологічного доповнення, командоутворення.

Що ви отримаєте:  Розуміння, що всі люди є різні, чим сАме люди відрізняються, що керує поведінкою людини. Це допоможе краще зрозуміти себе та зрозуміти мотивацію інших людей, покращити комунікацію з навколишніми.

Проводить - Анжеліка Забава.  Школа Цілісної Психології "Сім Променів".  Телефон для довідок: 067-1297149.

Після проходження циклу семінарів з типосинтезу Ви будете знати який ВАШ ПСИХОЛОГІЧНИЙ ТИП, сильні і слабкі сторони Вашого типу, навчитеся використовувати ефективнішу стратегію поведінки, екологічніше вирішувати конфлікти, покращите комунікацію з навколишніми на роботі і в сім"ї, підвищите свою стресостійкість та покращите свої лідерські якості. Навчитеся основам командоутворення та ефективного менеджменту.

Цикл семінарів з типосинтезу тут >>>

ВСТУПНЕ ЗАНЯТТЯ для тих, хто знайомий із СОЦІОНІКОЮ тут >>>

ВСТУПНЕ ЗАНЯТТЯ для тих, хто знайомий із СОЦІОНІКОЮ.

План вступного заняття:
1. Відмінність і подібність між соціонікою та психотипами Юнга.
2. Інтровертність та екстравертність функції, об"єкт та суб"єкт.
3. Психологічні прояви соціонічних функцій.
4. Типологія, яка допомагає розвиватися. Коучинг та психотерапія у типології.