Переклад книги Барбари Бреннан Light Emerging

 

Волонтерський проект перекладу українською мовою кількох розділів книги Барбари Бреннан (Barbara Brennan) Light Emerging.

Книга відомого американського цілителя і психотерапевта Барбари Бреннан вперше українською мовою, перший розділ читайте тут >>>

Шукаємо волонтерів зі знанням англійської мови для перекладу частини книги Барбари Бреннан Light Emerging українською мовою. Перший розділ перекладений. Планується переклад ще14-го і 15-го розділів книги.

1-й, скоронено 14-й і повністю 15-й розділи книги Барбари Бреннан Light Emerging (Світло, що зцілює) ввійдуть до збірки найкращих світових психологічних творів українською мовою. Шукаємо спонсорів та меценатів для видання збірки (оскільки книговидавництво українською мовою не є рентабельним). 

     У книзі автор ділиться своїм досвідом зцілення людей, розповідає про первинні психологічні травми та застиглі у часі психологічні блоки навколо них, про те, як вони впливають на наш енергетичний стан, про те як відновити душевне і фізичне здоров'я, навчитися зцілювати і жити згідно свого покликання.

Перекладачі будуть вказані на нашій сторінці в інтернеті, а також в книзі, коли вона буде видана, і отримають кілька примірників книги, а також еко-подарунок.

     Книга англійською мовою в форматі PDF тут:  bookzz.org/g/Barbara%20Brennan

     Зв'язатися з нами -  info.lviv(a)gmail.com

     Перекладацький проект в Контактах   vk.com/club78608280

 ----------------------------------------------

 

Проекти перекладу світових психологічних праць українською мовою  -  тут >>>

Здійснені переклади психологічних творів тут >>>

Здійснені переклади світових духовних творів (Проект "Логос Традиції)  тут >>>