ЩЕПЛЕННЯ: ПОРЯТУНОК ЧИ ЗАГРОЗА ЗДОРОВ'Ю?

 

Чому лікарі пропагують щеплення

Питання вакцинації (щеплень) в медичних закладах вивчалося лише в курсі інфекційних хвороб, і точка зору на щеплення була однозначна – обов’язково робити усі щеплення. Іншого лікарі просто не вивчали. Проте приблизно в 2001 році в медичних навчальних закладах Львова ввели новий предмет – імунологію (вивчення механізмів імунітету людини), яка не розділяє такої однобокої точки зору на щеплення. Багато імунологів підкреслюють шкідливість щеплень.

Також багато лікарів-гомеопатів. які мають повну медичну освіту, категорично виступають проти щеплень, підриваючи постулати офіційної медицини.

Інформація про щеплення, ускладнення від них та багато іншого можна знайти на сайті гомеопатів www.homeoint.org/kotok

Післявакцинальні ускладнення >>> із сайту Ліги Захисту Громадянських Прав www.privivok.net.ua

 Група у Facebook - Ліга: Вакцинація - Вільний Вибір : щеплення - прививки - www.facebook.com/groups/privivok.net.ua/permalink/2193329647442346

Чи обов’язкові щеплення в країнах Європи?

За кордоном в більшості країн взагалі нема обов’язкових щеплень. Порівняйте:
Голандія – нема; 
Бельгія – поліомієліт; 

Великобританія – нема; 
Данія – нема; 
Іспанія – нема; 
Ірландія – нема; 
Ісландія – нема; 
Італія – дифтерія, поліомієліт, гепатит B; 
Люксембург – нема; 
Німеччина – нема; 
Португалія – дифтерія, правець (від 12 до 18 міс.); 
Росія – нема (з 1998 р); 
Фінляндія – нема; 
Франція – дифтерія, правець, поліомієліт (до 18 міс.), туберкульоз (BCG); 
Швеція – нема; 
Швейцарія – нема.

У Франції БЦЖ не є ні обов'язковою, ні загально рекомендованою. Це щеплення там рекомендується тільки для специфічних груп з підвищеним ризиком туберкульозу. "Only recommended for children at high-risk of tuberculosis. Please refer to original document for detailled information on risk-groups." (За посиланням на сайті Європейського центру по контролю за хворобами - в графі "Country" оберіть France і натисніть Vew Schedule - отримаєте діючий вакцинний графік Франції.)

 

Відмова від щеплень (профілактичної вакцинації)

Згідно конституції України Ви маєте право відмовитися від щеплень вашої дитини.

Я, ……………(П.І.Б. батька), заявляю про відмову від усіх профілактичних щеплень, а також проби Манту, флюорографії та інших процедур, пов’язаних із введенням в організм сторонніх речовин або іонізуючих випромінювань моїй дитині …………………(П.І.Б. дитини). 1)Відмовляюся від подальших вакцинацій, ревакцинацій та біопроб (Манту, р.Пирке) через наявність у їхньому складі одного (у деяких випадках - декількох відразу) з токсичних компонентів: солей ртуті, солей алюмінію, формальдегіду, фенолу. За результатами міжнародних досліджень ці речовини є причинами розвитку Аутизму, хвороби Альцгеймера, раку, Синдрому Раптової Дитячої Смерті. 2) Відмовляюся від можливої вакцинації краснухи, Гепатиту B, вітрянки з етичних міркувань через використання у виробництві вакцин диплоїдних клітин тканин абортованих плодів людини. 3) Дана відмова є обміркованим та зваженим рішенням, прийнятим на підставі детального і всебічного вивчення питань, пов'язаних з вакцинацією, особистого досвіду і цілком відповідає нормам діючого законодавства...

• Зразок бланку відмови від щеплень в форматі Word тут >>>>>

• Відмовляємося >>> у пологовому будинку

 

Перша вакцина - БЦЖ

В Україні перших днів життя дитині в пологовому будинку проводять щеплення від туберкульозу (БЦЖ). Це абсолютно непотрібна і шкідлива вакцина. По-перше тому, що в новонародженого нема особливого ризику захворіти на туберкульоз, він має такі ж шанси захворіти будь-чим іншим, а наслідки введення туберкульозних бактерій (які містяться в вакцині) в перші дні життя, коли імунітет ще несформований, можуть бути непередбачувані. По-друге: доведено, що туберкульоз – це соціальна хвороба, на нього хворіють як правило малозабезпечені люди, які погано харчуються, наркомани, бомжі. Зауважте, що при обов’язковій вакцинації, в Україні зараз епідемія туберкульозу. А в країнах Європи, де щеплення від туберкульозу не є обов’язковим, епідемії туберкульозу не спостерігається. Може краще державі замість витрат грошей на вакцини подбати про забезпечення здорового харчування народу. Згідно конституції України Ви маєте право відмовитися від щеплень вашої дитини. За вашу дитину вирішуєте і відповідаєте Ви.

«Усі новонароджені» отримують щеплення від гепатиту і туберкульозу, згідно до календаря щеплень. Але ніхто не знає, як відреагує організм дитини на вакцину, що вводиться вперше. Однак ще існують й протипоказання до вакцинації >>>.

Майже всі розвинуті країни відмовились від БЦЖ 20 років тому - стаття тут >>>

 

Корисні посилання

• Останні новини про антивакцинальний рух (Живий журнал, Львів).

• Щеплення не підвищує імунітет, а навпаки, його вбиває (Лариса Дегтярьова, голова обласного товариства гомеопатів, Львів).

• ПРАВДА ПРО ЩЕПЛЕННЯ І МІФ ПРО ЛІКВІЛДАЦІЮ НАТУРАЛЬНОЇ ВІСПИ (2006)

• Громадські організації Львівщини ініціюють рух проти тотальної вакцинації (2006)

• Круглий стіл на тему: „Вакцинація: за і проти". (30 листопада 2006 року )

• У дитсадок - без щеплень (Вперше в Українi жiнка офiцiйно захистила своє право вiдмовитися вiд примусового щеплення дитини! 2006) Iрина ЛЬВОВА, Експрес.