Таємниця людських стосунків

 Основи соціоніки для початківців - перше заняття. Введення в соціоніку. 
 
- За допомогою цієї методики ви зможете дізнатися, який партнер вам підходить для стосунків.
- Без допомоги астролога ви зможете спрогнозувати розвиток ваших відносин з близькими, друзями та знайомими, з робочим колективом.
- Ви зможете зрозуміти, чому у вас з деякими людьми виникають конфлікти та покращити ці відносини.

Коли: неділя, 15 листопада 2015, о 15:00.
Адреса: вул. Устияновича, 4, перший поверх, приміщення бібліотеки. (Як знайти - за головним корпусом Політехнічного інституту, справа.)
Оргвнесок - 20 гр. Тривалість - 2 год.
Ведуча - Анжела, довідки за телефоном: 067-1297149
Організатор - психологічний клуб "Сім Променів"
Подія в Контактах - vk.com/event106621625
===============================================================
Цикл "Основи соціоніки" складається з трьох занять:
1 - вступне заняття: основні поняття, квадри, інтертипні відносини, функції - ознайомлення.
2 - про кожен тип, модель А, сильні, слабі, навіювані функції.
3 - інтертипні відносини поглиблено.

Що дає знання соціоніки:

* Пізнання людиною самої себе та своїх відносин з навколишніми людьми
Ви зрозумієте, як з конкретною людиною можна жартувати, що її цікавить, в чому на неї можна покластися, а в чому її потрібно підстрахувати. Ви зможете оточити себе людьми, з якими буде комфортно і спокійно як в роботі, так і на відпочинку. Якщо Ви керуєте людьми, то у Вас не буде виникати проблема, кому яку роботу доручити, щоб досягнути максимального ефекту.

* Як знайти супутника життя?
Сім’я – найбільш яскравий приклад, коли люди змушені спілкуватися постійно, до того ж більшу частину часу в замкнутому просторі, коли збільшення психологічної дистанції дуже ускладнене. Саме тут особиста сумісність у найбільшій мірі визначає, чи зможуть партнери досягнути сімейного щастя. Соціоніка дозволить Вам розпізнавати людей, сумісних з Вами у багатьох відношеннях, в тому числі, психологічно і сексуально.

* Для керівників та ділових людей
Знання типу дозволить тонко і дуже ефектно переконувати співрозмовника. Знання сильних та слабких сторін своїх працівників дозволяє найкращим чином організувати роботу, формувати згуртовані та дієздатні колективи. Глибоко розуміти партнерів та правильно вести ділові переговори. Передбачити дії конкурентів. Ввести ефективну рекламну діяльність.

* Для вчителів та батьків
Соціоніка надає педагогам всі підстави для успішного впровадження в практику індивідуалізованого і профільного навчання школярів та студентів, що найбільш точно відповідає здібностям і можливостям кожного. Навчальні групи, сформовані методами соціоніки, за успішністю мають переваги над звичайними групами.
Соціоніка дозволяє батькам краще розуміти своїх дітей, а дітям – батьків.
Ви зможете вже у найбільш ранньому віці побачити в дитини її таланти і здібності, щоб їх розвинути та реалізувати.

* Вибір професії
Якщо людина діє за своїми сильними функціями, то в неї все виходить ефективно і вона працює із задоволенням. Якщо ж її діяльність потребує застосування в основному слабих функцій, то при цьому вона швидко втомлюється, виникають неврози, незадоволеність життям і навіть психосоматичні захворювання.
Соціоніка дозволяє правильно орієнтувати молодих людей у виборі професії, якою вони не лише будуть задоволені, але й зможуть досягнути видатних результатів. Соціоніка допоможе людині знайти свою справу.